Services

Informatie beveiliging

Informatie beveiliging wordt meer en meer belangrijk. Niet alleen moet uw bedrijf voldoen aan wetgeving, klanten stellen steeds hogere eisen aan de bescherming die u geeft aan hun gegevens. Het risico zit niet alleen in aanvallers, concurenten, fouten van medewerkers of zelf fraude, maar da manier waarop u omgaat met de data die u is toevertrouwd is een vitaal onderdeel van de kwaliteit van uw producten en diensten.

Architectuur

Iedereen kan programmacode schrijven. Niet iedereen kan oplossingen maken die lang meegaan in complexe corporate omgevingen. Het maken en opleveren van kwalitatief hoogstaande informatiesystemen is een vak. Oplossingen zijn afhankelijk van lange termijn business doelen, de mogelijkheid tot investeren en problemen op de korte termijn. IT strategie is belangrijk in relatie tot concurrentie en het tevreden houden van klanten en medewerkers. En zorgdragen dat elk budget op de juiste manier uitgegeven wordt.

Educatie

Het verkrijgen van meer kennis is een goede manier om te groeien. Niet alleen persoonlijk, maar ook als bedrijf. Leren en het toepassen van deze nieuwe kennis op het dagelijkse leven. Dit is essentieel voor verbetering en het verhogen of het behouden van kwaliteit.

Menselijke element

Mensen zijn de sterkste en de zwakste schakel in zowel IT als informatiebeveiliging. Geen enkel programma kan het winnen van de menselijke creativiteit en elke mens zal het verliezen van programma's als het gaat om consistentie. Mensen bouwen uw bedrijf en uw software. Investering en aandacht voor het menselijke element zou boven aan uw prioriteitenlijst moeten staan.

Security Resilience

Informatiebeveiliging verschilt niet zo veel van het gezond houden van het menselijk lichaam. Weerstand moet opgebouwd worden. Dus niet alleen focussen op het voorkomen van incidenten voor uw bedrijf, klanten, medewerkes en uw informatie, maar ook werken aan het kunnen opmerken van incidenten en op welke manier u kunt reageren op incidenten!

QES-IT

Improving security and quality makes you sleep better at night!

Meer weten?

Bel ons op (+31) 0681 833 087 of e-mail naar info@qes-it.nl